Samen naar de masseur

Zoals elke maand ging jij naar de masseur toe. Voor een heerlijke ontspanningsmassage. Je vroeg mij of ik mee wilde gaan voor de gezelligheid. Ik zei dat ik toch niet veel te doen had dus ging maar een keer mee. Daar aangekomen begon jij je uit te kleden om met je lingerie op de massagetafel te gaan liggen. Ik zag je staan met een mooie bh aan die je mooie borsten bedekt. Een mooie kante string aan waar je als je er goed naar kijkt je mooie kale poesje door kan zien. Ik zag je staan en kreeg spontaan een harde lul ervan wat ben jij toch een heerlijke vrouw om te zien. Je ging op de buik op de tafel liggen en riep de masseur dat hij binnen mocht komen.

De masseur kwam binnen begroete mij ook en legde een handdoek over je billen heen. Daarna begon hij met je nek en schouders langs te masseren en gelijk ook een praatje aan het maken over hoe het ging. Hij vroeg of hij de BH bandje los mocht maken. Dit vond je geen probleem. Je kon zien dat je heerlijk aan het genieten was en ik vroeg mij af wat ik hier deed omdat je niet echt aanspreekbaar was. Je lag met de ogen dicht op de tafel aan het genieten van de handen van de masseur die de hele rug van je aan het masseren was. Ik zag wel dat hij steeds verder de handdoek naar je benen aan het schuiven was en niet veel later kwam de achterkant van je string tevoorschijn. Heel voorzichtig haalde hij de handdoek van je lichaam af. Je bleef met je ogen dicht liggen en zei niks. Ik wilde gelijk iets groeien in mijn broek.

De masseur liet de olie over je billen en benen glijden en ging weer verder met je billen en benen te masseren. Je kon aan hem zien dat hij genoot van het uitzicht. Hij was nu bijna bij je voeten. Die hij aan jou te horen ook heerlijk aan het masseren was. Nadat hij klaar was met de voeten ging hij weer langzaam naar boven alleen legde hij je benen iets uit elkaar zodat hij de binnenkant van je benen mee kon masseren. Hij pakte nog een beetje olie erbij die hij weer over je benen en billen goot. Je kon enkele druppels zien dat die langs het randje van je string naar beneden gleed en aan je gezicht te zien genoot je hier van het leek net of je er opgewonden van werd. Hij ging alle olie weer uitsmeren en ging daarna langzaam verder om de binnenkant van je benen te masseren. Langzaam kwam hij bij je bovenbenen aan en je benen gingen iets verder uit elkaar. Hij kon heel mooi je achterkant van je string zien. Hij ging met zijn handen steeds verder omhoog en af en toe raakte hij je string aan. Hij ging nog heerlijk je billen masseren en je ziet hem af en toe een beetje je string aan de kant duwen zodat hij met zijn vingers over je sterretje glijd zo glijden weer naar de binnenkant van je bovenbeen. Ik zie je genieten en licht kreunen. Hij is nog even je binnenkant van je benen aan het strelen en gaat zo weer omhoog langs je string op weer naar je billen. Dan glijd hij nog een keer met de vingers over je sterretje en nu glijd hij helemaal omlaag over je lipjes heen je kreunt zag en hij heeft heerlijk uitzicht op je kale poesje omdat hij jou string een beetje aan de kant heeft geschoven. Ik ben zelf heel erg aan het genieten van dit schouwspel en aan het geluid te horen begin je al best wel nat te worden.

Zoals elke maand ging jij naar de masseur toe. Voor een heerlijke ontspanningsmassage. Je vroeg mij of ik mee wilde gaan voor de gezelligheid. Ik zei dat ik toch niet veel te doen had dus ging maar een keer mee. Daar aangekomen begon jij je uit te kleden om met je lingerie op de massagetafel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *