Van droog naar nat

“Heeft u het probleem al gevonden?” vraagt Tessa aan de monteur die haar defecte wasdroger nakijkt. De monteur had ondertussen de hele wasdroger opengeschroeft en Tessa ziet hoe de binnenkant van de droger voorzien is van een netwerk van snoertjes die de monteur had doorgemeten en hij antwoordt: “ik heb dit nog nooit meegemaakt maar er zit zoveel water in de printplaat dat ik die moet gaan vervangen. Wat doet u in vredesnaam met de wasdroger want er is behoorlijk wat schade” en Tessa voelt het schaamrood over haar wangen trekken als de knappe donkere monteur haar vragend aankijkt en wacht op een antwoord…

“Euhhh, ja het zit zo namelijk” stamelt Tessa wat ongemakkelijk en ze zoekt naar de juiste woorden om zo haar blamage te verdoezelen; hopend dat de,- door haar veroorzaakte schade,- onder de garantie valt!
“Dat ding draait overuren” vervolgt ze “er is namelijk vaak wateroverlast in mijn slaapkamer waardoor ik continu het bed moet verschonen” en Tessa staart naar de defecte wasdroger en ze vervloekt het om haar zo accuut in de steek te laten!
“Heeft u een lekkage in de slaapkamer?” vraagt de monteur,-die op zijn knieën voor de droger zit-, en Tessa floept eruit:
“Een lekkage hier van onder ja” en ze wijst met haar vinger naar de plek tussen haar benen en vervolgt: “dit hier is de boosdoener” !
Ze ziet het verbaasde gezicht van de monteur en even denkt Tessa dat ze hem rood ziet aanlopen na deze shockerende opmerking, maar omdat zijn huid donker is was dat moeilijk te zeggen. Het feit dat hij met opengevallen mond naar haar kut zit te staren vertelt haar dat ze dit “geheimpje” beter voor zich had kunnen houden en als de monteur vraagt: “ik begrijp u niet helemaal, bedoelt u dat u last heeft van incontentie problemen, want dat spijt mij dan vreselijk voor u” krijgt ze nog meer spijt van haar eerlijke houding.
Verdomme; kon ze nou nooit eens een keer een leugentje voor bestwil bedenken in plaats van altijd maar die stomme waarheid te zeggen. Nu moet ze het hem wel vertellen en kan ze niet meer onder de waarheid uit want ze wilt natuurlijk niet dat de monteur naar huis gaat met de gedachten dat ze een bed zeiker is dus Tessa raapt alle moed bij elkaar en zegt bijna onverstaanbaar: “ik ben een squirter”…..

De mond van de monteur valt nog verder open en zijn donkere ogen beginnen te twinkelen en te stralen als een kleine jongen die net te horen heeft gekregen dat hij een nieuwe fiets cadeau krijgt en hij antwoordt met zijn Surinaamse accent: “Mmmm; squirten dus hè! Ik dacht al aan u te zien dat u een ondeugende tante bent en jeetje, ik heb het nog nooit meegemaakt maar ik droom er al lang over om het een keer mee te maken” en na deze verlangende woorden ziet Tessa hoe hij met zijn roze tong zijn volle lippen nat likt.
Tessa wordt week in haar onderbuik van zijn woorden en de vragende blik in zijn ogen en het zeurende gevoel in haar poes verdringt de gedachten van schaamte en ze schuift haar rokje langzaam omhoog, schuift haar string opzij en zegt met haar geile stem: “Kijk zelf maar” en ze brengt haar wijs,- en middelvinger haar kutje in.
De monteur zit precies op goede hoogte zo op zijn knieën en kan recht tegen het handwerk van Tessa aankijken: hoe ze zichzelf rustig vingert en steeds natter maakt, hoe de vingers in en uit haar poes glijden en dat er steeds meer water mee naar buiten komt. En als ze hard begint te draaien met die vingers in de diepte spetteren de spetters squirt door de ruimte en belanden op het gezicht van de monteur!
“Jezus wat een geil gezicht zeg, pffff u maakt mij helemaal gek what the fuck hey…” antwoordt de monteur op haar vinger actie en Tessa begint te lachen en terwijl ze zijn knappe gezicht vastpakt begint ze de spetters squirt van zijn bruine wangen en voorhoofd te likken! Zelfs zijn oogleden likt ze af en als ze vlakbij zijn oor is fluistert ze: “wacht maar, dit is nog niks hahaha steek die heerlijke tong van je maar eens uit”

“Heeft u het probleem al gevonden?” vraagt Tessa aan de monteur die haar defecte wasdroger nakijkt. De monteur had ondertussen de hele wasdroger opengeschroeft en Tessa ziet hoe de binnenkant van de droger voorzien is van een netwerk van snoertjes die de monteur had doorgemeten en hij antwoordt: “ik heb dit nog nooit meegemaakt maar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *