In de badkamer

Wat ik nu ga vertellen is ongeveer 1 jaar geleden, tijdens de kerstvakantie. Ik was toen 18. Ik ben een meisje en ik heb blond lang haar (nee, ik ben geen dom blondje) en ik ben 1m68. Ik weeg 50kg en ben redelijk mager. Ik had sinds een jaar een geile chatrelatie, als je dat zo kan noemen, met een jongen van 18. We mailden elkaar geile verhalen, waarin we onze fantasie de vrije loop lieten. We voelden allebei dat het tijd werd om elkaar te ontmoeten en onze fantasieën echt te laten worden. Het was het ideale moment, mijn ouders, broers en zussen gingen voor een weekend naar de Ardennen en ik bleef alleen thuis. Ik sprak met mijn chatvriend, laat ik hem sven noemen, af op het station. Ik had een foto van hem dus ik wist hoe hij eruit zag. Hij stuurde een berichtje, waarin stond op welk perron hij zou aankomen.

Vol verwachting stond ik te wachten op de trein. Op de foto leek hij een beetje een seutje, maar dat kon absoluut niet, als je bekeek wat voor een fantasieën op het gebied van sex hij had. Er kwam een jongen naar mij toe, maar dat kon absoluut de jongen van de foto niet zijn. Op de foto leek hij een jongen van 18, wat hij ook zei te zijn. Deze jongen was minstens 18 of zelfs 19.“Dag schoonheid, sta jij op mij te wachten.” Ik schrok : “ik denk van niet”, ik haalde de foto boven en zei “ik zoek deze jongen”. “Ja dat ben ik” zei hij, “maar dan wel 3 jaar geleden, vind je het erg dat ik wat ouder ben? Meisjes van jouw leeftijd, geilen toch enorm op iets wat oudere ervaren gasten?” Ik zei : “Ja dat kan wel, maar kom we moeten ons haasten om de bus te halen”. We gingen helemaal vanachter in de bijna lege bus zitten en toen we zaten zei hij : “Je hebt waarschijnlijk niemand vertelt van onze afspraak hè, zit hier op de bus iemand die je kent?” “Euh nee”. “Ok dan” zei hij en hij pakte me bij m’n middel en kuste me vol op de mond. Ik snakte naar adem, dit had ik niet verwacht. Hij keek me even diep in de ogen en kuste me toen weer. Ik voelde zijn mond in mijn tong dringen en toen had ik de smaak ook goed te pakken. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en zoende hem terug. Plots voelde ik dat hij zijn handen iets naar boven schoof en met zijn duimen begon hij zachtjes mijn borsten te kneden. Ik kreeg meteen stijve tepels en doordat ik een spannend bloesje droeg, zag hij dit meteen.“Nou, geil ben je wel” fluisterde hij zachtjes in mijn oor. Als antwoord hierop kneep ik even in zijn lul.Hij trok me op zijn schoot, met mijn gezicht naar dat van hem en tongde me opnieuw. Het volgende half uur hebben we niets anders gedaan dan gekust. Ik voelde dat zijn lul wat stijver werd. Hij duwde tegen mijn kut aan en vermits ik een rokje droeg met daaronder enkel een string, kon ik het zeer duidelijk voelen. Toen we aankwamen, moesten we nog vijf minuten stappen tot bij mij thuis. Ik zei dat hij nu van mij moest afblijven want in mijn geboortedorp kende ik net te veel mensen om te kunnen voorkomen dat iemand zou opmerken dat ik met een veel oudere jongen stond te kussen en nog wat anders. We namen een klein binnen weggetje waar geen auto’s kunnen rijden en waar je zelden iemand tegenkomt. Ik sloeg mijn armen om hem heen en hij kuste me, terwijl hij zijn handen op mijn billen legde.

Wat ik nu ga vertellen is ongeveer 1 jaar geleden, tijdens de kerstvakantie. Ik was toen 18. Ik ben een meisje en ik heb blond lang haar (nee, ik ben geen dom blondje) en ik ben 1m68. Ik weeg 50kg en ben redelijk mager. Ik had sinds een jaar een geile chatrelatie, als je dat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *